Levenslessen voor iedereen,

door Marco Crijns & Igor van Kaam. 

Wat kun je verwachten?

Het Positieve Psychologie Programma is de enige complete online training én naslagwerk in de gebruiksaanwijzing van je bovenkamer. Positieve Psychologie is de leukste vorm van psychologie die er is!

Het is zeer effectief voor het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, de krachtigste communicatie-skills, een positieve mind-set en een gezonde geest in een gezond lichaam. 

De online training bestaat uit 37 lessen verdeeld over 27 modules, heel veel inspirerende video’s, audiotrainingen en iedere module heeft een eigen werkboek of work-out om zelfstandig of samen met anderen te oefenen. In de online community delen we veel kennis en inzichten over de online cursus en kun je resultaten en ervaringen delen met ons en andere deelnemers.

De modules vormen samen een jaarprogramma en zijn geschreven in heldere, gemakkelijk te begrijpen taal. Je kunt wat je leert meteen in de praktijk toepassen en direct de verbetering in je vaardigheden opmerken, zowel professioneel als privé. 

In één van de eerste modules meten we hoe positief en onafhankelijk je nu in het leven staat. 

Hoe komt je gedrag tot stand? 

Wat is je karakter en wat zijn je drijfveren? 

Hoe verander je je mind-set? 

Hoe beïnvloed je jouw emoties? 

Hoe communiceer je met verbinding en impact? 

Hoe stel je doelen die je daadwerkelijk zult behalen? 

Wat je ook maar te wensen hebt, je kunt het realiseren met het Positieve Psychologie Programma. En wij begeleiden je daar nu gedurende een heel jaar in.

Waarom online begeleiding?

Veel deelnemers geven aan, dat ze het volgen van een online cursus aantrekkelijk vinden maar ze hebben ook behoefte aan begeleiding en feedback. Dat begrijpen we helemaal. Zodra de wereld weer normaal is gaan we zeker live-events organiseren. Door het aanbieden van online begeleiding kunnen we jou ook in 2021 garanderen dat jij het meest positieve ontwikkelingsprogramma van Nederland en België succesvol zult doorlopen. Zo haal jij uit deze tijd van verandering voor jou het beste wat je kunt bereiken.

Het Positieve Psychologie Programma is zo gebouwd, dat je bovenkamer vanzelf leert door het programma rustig te volgen, op je eigen tempo. In onze begeleiding staat iedere maand een volgende module centraal en in de tweede helft van 2021 besteden we aandacht aan reflectie en groei. De online begeleiding is het moment voor jou om je vragen door ons beantwoord te krijgen en je ervaringen uit te wisselen met anderen en natuurlijk met ons, jullie coaches.

Zo kunnen we samen van het programma een training maken, die volledig op jouw situatie is afgestemd en die je precies de verdieping brengt die je zoekt.

Wat ga je leren?

Je leert hoe je gedrag tot stand komt en welke uitgangspunten voor een leuker leven gaan zorgen. Je krijgt een uitgebreide test, die jou precies het inzicht geeft hoeveel positiever je nog kunt gaan leven. En je leert hoe je bovenkamer precies in elkaar zit en hoe de verschillende elementen daarin samenwerken.

Je ontdekt hoe je zintuigen werken en welke informatie wel en niet in je bovenkamer terecht komt. Je leert hoe je nep-mensen van echte mensen kunt onderscheiden en wat jou drijft en motiveert in je leven. Je maakt kennis met de zes basis-structuren van jouw karakter en je leert alles over non-verbale communicatie.

Je krijgt verschillende tools om effectief feedback te geven en om je boodschap zo te brengen, dat mensen aan je lippen hangen. Je leert communiceren vanuit een echte verbinding met mensen en je leert hoe je hen kunt motiveren en overtuigen met speciale taalpatronen. 

Je leert werken met een van de meest bekende modellen om te ontdekken Wie Jij Bent, hoe je communiceert zonder weerstand op te roepen en hoe jouw bovenkamer precies ‘geprogrammeerd’ is. Daarmee kun je leren toveren met de kracht van jouw denkvermogen.

Je leert een heel unieke manier om je emoties precies af te stemmen op jouw behoefte op ieder moment, zodat jouw gewenste gedrag er vanzelf uit voortvloeit. Je ontwikkelt het vermogen om onder alle omstandigheden te leren omdenken en je emoties en gedachten heel gemakkelijk onder controle te krijgen en te houden. 

Je krijgt het ultieme recept voor Fool Proof Planning en het stellen van doelen die je écht zult gaan behalen. Tot slot leer je hoe je met alle kennis uit het Positieve Psychologie Programma de succesformule van succesvolle mensen om je heen kunt ontrafelen en toepassen op jouw eigen leven.

Programma:

Module 1

1.1 Hoe komt gedrag tot stand?

1.2 Aannames voor een gelukkig leven.

1.3 Als ik de baas van het land zou zijn.

1.4 Ben jij klaar voor Positieve Psychologie?

1.5 Je bent een i-Phone!

Module 2

2.1 VER-WEG-GEN.

2.2 Hoe onderscheid ik echte mensen van nep-mensen?

2.3 Wat zijn jouw drijfveren?

2.4 Karakterstructuren die je persoonlijkheid vormen.

2.5 Wat vertellen jouw ogen over jouw gedachten?

Module 3

3.1 Hoe geef ik beter feedback?

3.2 Je verhaal in een jasje steken.

3.3 Verbindend communiceren.

3.4 Taalpatronen die overtuigen en motiveren.

3.5 Verplaats je in een ander en ontdek nieuwe inzichten.

Module 4

4.1 Wie ben ik?

4.2 Communicatie zonder weerstand.

4.3 De programmeertaal van jouw brein.

Module 5

5.1 Emoties kun je zien!

5.2 Words count.

5.3 Omdenken.

5.4 Wat wordt jouw recept voor vandaag?

5.5 Je emoties de baas.

Module 6

6.1/6.2 Hoe stel ik doelen?

6.3 Resultaten uit het verleden maken je toekomst.

6.4 Het recept voor succes!

6.5 Wat heb jij geleerd in het PPP?

Waarom is dit programma geschikt voor mij?

Wij hebben zelf inmiddels het nodige meegemaakt. Het vroege overlijden van onze moeders, vele verhuizingen, beiden een burn-out gehad en heel veel mensen ontmoet die het beter met zichzelf dan met ons voor hadden. Gelukkig bleken we allebei in staat om in onszelf te blijven geloven en kregen we van alle kanten de inzichten, die onze koers helder voor ons uit tekenden. We combineren mensenkennis met een zakelijke én een spirituele inslag. Door Igor’s jarenlange ervaring met honderden trainingen en duizenden cursisten weten we precies wat jij nodig hebt om je op professioneel, persoonlijk, psychologisch en emotioneel vlak heel veel stappen verder te brengen.

Mocht je nog twijfelen of dit iets voor je is? Duizenden mensen in Nederland volgen jaarlijks trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Online is dit nu mogelijk tegen een veel gunstigere investering. We hebben de afgelopen 20 jaar heel veel mensen grote stappen vooruit geholpen met zakelijke, persoonlijke en relationele vraagstukken. We weten dan ook zeker dat er geen beter programma is om jezelf persoonlijk naar een hoger plan te tillen dan het Positieve Psychologie Programma. De feedback die we al jaren krijgen van alle mensen met en voor wie we gewerkt hebben laat daarover geen enkele twijfel bestaan.

Laten we ons even voorstellen

Marco Crijns

Ondernemer, coach en bouwer.  

Vanaf het moment dat ik in 2006 bij een groot trainingsinstituut ging werken ben ik gefacineerd geraakt door persoonlijke ontwikkeling. Voor mezelf, maar vooral ook de mogelijkheid om andere mensen te begeleiden in hun eigen ontwikkeling. Ik vind dat na al die jaren nog steeds het mooiste wat er is. 

Het is zo jammer dat de belangrijkste vaardigheden en kennis niet wordt meegegeven aan onze opgroeiende medemens. Veelal wordt deze kennis direct en indirect gedurende het leven verzameld.  

Tijdens de sabbatical heb ik heel veel geleerd over mezelf en hoe je gedachten van invloed zijn op hoe je je op dit moment voelt en hoe je handelt. 

Achteraf klinkt het zo simpel en logisch, maar daarvoor had ik het met alle kennis en vaardigheden gewoon nooit gezien. Het is voor mij ontzettend belangrijk om gedachten en mindset in overeenstemming te krijgen met positieve wensen en doelen zonder dat je daar al te zweverig voor moet worden. Als je dat kunt dan is écht alles mogelijk. 

Igor van Kaam

Schrijver, trainer en coach

“Het recept voor geluk is al door velen gegeven. Er is er maar één dat echt werkt! ‘Ik LEEF mijn eigen leven’. Hoe doe je dat? DOE wat bij je past en ken jezelf, INSPIREER je omgeving, VERTROUW op jouw ervaringen, OVERWIN je angsten en BEREIK je doelen. 

Zelfs de beste coureurs gebruiken navigatie. Soms om ergens vandaan te komen, een andere keer om de eindbestemming te bereiken. Iedereen kan iets bereiken in het leven. De excellente leerkracht. De inspirerende leidinggevende. De succesvolle ondernemer. De vrije kunstenaar. Prachtige mensen. Dat ben jij ook, al twijfel je daar misschien soms aan. Het is vooral een kwestie van de juiste route kiezen. Ik ben een professional in levensnavigatie. Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen op de weg, het beste uit zichzelf te halen. Of beter nog, het beste worden in zichzelf te zijn. Voor ieder mens is overvloed weggelegd, wanneer we ons ego kunnen parkeren en kunnen doen waarvoor we hier komen. Onze eigen missie ontdekken en uitvoeren. Net als alles in de natuur om ons heen. Persoonlijk Leiderschap, noem ik dat. 

Dit is Lente, onze trouwe viervoeter. Ze doet niets liever dan struinselen over het strand, door de duinen of het bos. Op zoek naar spannende diertjes of gewoon lekker achter een balletje aan rennen. 

Lente is een Vizsla van 7 jaar en dol op zon, aandacht en knuffels. Heel veel knuffels! Ze is er altijd bij en steelt de harten van iedereen.

Opmerkingen van een aantal deelnemers

Jaimy Strik

"Het Positieve Psychologie Programma werkt echt fantastisch! Ik ben me nu zoveel bewuster dat ik de wereld om me heen anders mag ervaren. Waar ik voorheen bleef hangen in bepaald gedrag, heb ik dankzij University of ME geleerd om ook eens de andere kant te bekijken. 

Heldere uitleg die vooral ook niet te lang is, zodat mijn aandacht er goed bij blijft. Ook de filmpjes tussendoor werken goed om de materie op te nemen in het hoofd. Ik vind dit programma een absolute aanrader!"

Marian Walraven

"Vooraf had ik mijn twijfels over of een 'online' training wel bij me zou passen, aangezien ik vaak blijf hangen in kennis en die kennis vaak niet echt ga toepassen. Maar het is me eigenlijk heel goed bevallen. Het wordt heel duidelijk uitgelegd en de workouts waren over het algemeen ook heel duidelijk met een prettige feedback. Ik ben zeer te spreken over het Positieve Psychologie Programma van University of ME!" 

Joke Pluijm

"De opzet en het idee achter het Positieve Psychologie Programma vind ik top, ook de opmaak en de layout is top!"

Maureen Heeren

"Goeie opzet en erg leuk om te doen! Spoort aan om door te gaan door de positieve feedback na het geven van antwoorden! 

Ik heb het ook een keer gedaan en daarbij bewust fout geantwoord om te zien wat er dan voor feedback uit kwam. Dat was ook heel leerzaam. Voorbeelden en video's voegen echt waarde toe. De lay-out geeft een positieve sfeer weer." 

Adrie Smits

"Ik vind dat het Positieve Psychologie Programma van University of ME een frisse blik en helder beeld geven op de behandelde methodes. De opzet is prima en ik ben blij verrast! Het Positieve Psychologie Programma vind ik erg goed en ik ben er van overtuigd dat, mede door deze opzet, deelnemers de weg naar University of ME nog beter weten te vinden!"

Mireille Rommers

"Ik vind het Positieve Psychologie Programma makkelijk te doorlopen. Dat maakt het duidelijk en overzichtelijk voor mij!" 

Wil jij in 2021 ook werken aan de beste versie van jezelf?

Doe dan mee en maak je eigen succes!

Dit krijg je allemaal!

Bijna 40 online lessen met elk hun eigen thema.

Korte persoonlijke video's met heldere instructies.

Meer dan 52 uitgebreide oefeningen en vragen in een persoonlijk werkboek dat je zelf makkelijk kunt invullen. 

De mogelijkheid om je persoonlijke werkboek en de antwoorden aan te passen, te downloaden, te printen of te bewaren voor naslag.

Concrete voorbeelden uit de praktijk

Afwisselende werkvormen waardoor je steeds geprikkeld wordt en het niet saai of eentonig is.

Meerdere online quizzen

Extra workouts

Extra downloadable PDF bestanden zodat je de oefeningen zelf (offline) kunt uitvoeren.

Altijd en overal (24/7) toegang tot alle modules, video's, workouts, vragenlijsten, werkboekoefeningen, etc. voor 12 maanden vanaf aankoopdatum.

Toegang tot een besloten community.

Je kunt het programma benaderen vanaf een desktop, mobiel of Ipad (wij raden aan vanaf een desktop).

Daar doen we tijdelijk nu nog een schepje bovenop!

Wanneer je nu aanmeldt voor het Positieve Psychologie Programma dan gaan Marco & Igor je in 2021 GRATIS coachen en ondersteuning tijdens het doorlopen van het Programma. Tijdens de online events kun je met andere deelnemers ervaringen en ontwikkelingen per module uitwisselen en ondersteunen wij je en beantwoorden je vragen.

De waarde van dit programma is: € 2700,-

Nu € 499 + een jaar lang coaching!

Agenda online meetings jaarprogramma 2021

27 Mei 2021 

24 Juni 2021 

30 September 2021 

28 Oktober 2021 

25 November 2021 

Alle online events beginnen om 19:30uur. Na aanmelding ontvang je voor elke datum nog een persoonlijke uitnodiging via e-mail.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen via deze link. 

Built with